Kosmetisk næseoperation

En næseoperation eller korrektion af næsen kan være ønsket fordi den enten er stor eller for lille, klumpet eller skæv. Hvis en næse er for stor, kan dette skyldes at næsespidsen er for klumpet og evt. vender nedad, at næseryggen er for høj, evt. med en bule (hump), eller at næsen er for bred. Ofte ses alle 3 “defekter” samtidigt.

Forskellige typer af næseoperationer

Nogle næsekorrektioner er lettere at udføre end andre. Jo lettere det er at udføre operationen, jo større er sandsynligheden for, at man opnår det ønskede resultat. Det er lettere at gøre en stor næse mindre, end det er at gøre en lille næse større. Er næsen meget skæv, skyldes det ofte, at næseskillevæggen er skæv. Dette kan i nogle tilfælde give luftvejsproblemer. Hvis næseskillevæggen er meget skæv, udføres operationen af en øre-, næse-, halskirurg. Hvis en skævhed af næsen skal rettes samtidig med, at næsen gøres mindre, kan det være en vanskelig operation, hvor resultatet undertiden kan være uforudsigeligt.

En kompliceret næseoperation

En kosmetisk næseoperation er derfor ikke en standardoperation, og operationsteknikken må i hvert enkelt tilfælde nøje diskuteres mellem dig og plastikkirurgen, således at dit ønske så vidt muligt opfyldes. En sådan diskussion foretages bedst, hvis der tages et foto, som derefter kan anvendes i samtalen, så den nye næse kan tegnes ind på billederne.

Priserne ligger fra 26.000 kr.

BOOK KONSULTATION

Efter-billede
Før-billede

Læs mere om næseoperation her