Mave-kvinde

Maven er et sted, hvor der typisk aflejres en del fedt. For det meste er der tale om ”almindeligt fedt”. Som sagt er fedtsugning sjældent nogen god ide, når der er tale om ophobning af almindeligt fedtvæv, her er det både sundere og billigere, at forsøge med diæt og motion. I visse tilfælde er der dog tale om større fedtdeponeringer, hvor en fedtsugning kan være på sin plads. Dette kan først endeligt afgøres ved en forundersøgelse hos din plastikkirurg.
Afhængig af omfanget af fedtsugningen på maven foretages denne igennem to eller flere små snit, dels i navlen, dels over venusbjerget og dels langs overgangen mellem maven og flankerne.

Fedtsugning af maven foretages normalt i fuld bedøvelse og ved fjernelse af over 1 liter fedt, med et døgns indlæggelse.
Efter fedtsugningen udstyres du med et mavebælte, som du skal anvende i 3 uger dag og nat og derefter i yderligere 3 uger, når du er aktiv.
Hvis der er overskydende slap hud på maven, vil dette blive forværret af fedtsugningen. Der kan evt suppleres med en mini-maveplastik.

Priserne ligger fra 19.900 kr.

BOOK KONSULTATION

Læs mere om fedtsugninger