"Jeg havde delte mavemuskler" 🎄

Mette Nørbjerg, 53 år, yogalærer med speciale i stress og udbrændthed, bor på Frederiksberg

Har fået lavet en udvidet maveplastik med sammensyning af mavemusklerne

”Jeg anede ikke, at den udspilede mave jeg havde gået rundt med siden jeg var gravid for 22 år siden skyldtes, at jeg havde delte mavemuskler”.

Sådan siger Mette Nørbjerg, som efter at have set et program om trillingefamilier på TV, begyndte at spørge sig selv, om delte mavemuskler måske også kunne være årsagen til, at hendes egen mave så unaturligt stor ud?

Hun begyndte at følge forskellige privathospitaler på Instagram og efter at have konkluderet at alle de pæneste resultater lå på Printzlau Privathospitals profil, bestilte hun tid til en forundersøgelse hos Andreas Printzlau.

”Andreas fortalte mig, at jeg ganske rigtigt havde delte mavemuskler og han var 100% ærlig om hvad jeg kunne – og ikke mindst hvad jeg ikke kunne forvente af operationen. Han brugte lang tid på at sikre sig, at jeg havde forstået budskabet og dét gjorde mig virkelig tryg, for selvom jeg selvfølgelig godt vidste, at jeg ikke ville komme til at se ud som før jeg blev gravid, så betød det bare alverden, at Andreas ikke forsøgte at oversælge operationen med lovning om et urealistisk resultat.”

Mette husker tilbage på noget, som Andreas sagde til hende dagen efter operationen, da hun skulle udskrives: ”Jeg har genskabt din anatomi”, sagde han, og lige præcis dét er det allervigtigste for Mette i dag.

”Jeg er SÅ glad for resultatet, som bl.a. har betydet, at jeg ikke længere har lændesmerter. Efter min 3 måneders kontrol er jeg gået i gang med den træning, der skal til for at min kernemuskulatur igen kan blive stærk og hjælpe mig med at leve det liv jeg elsker – fyldt med vandreture, havearbejde og masser af yoga!”

Du kan læse hele Mette Nørbjergs historie og se billeder på hendes blog.