“Det var, som om de kendte mig”

Heidi Kubert, 41 år, social- og sundhedshjælper, bor i Holme-Olstrup

Har fået fjernet maveskind og fået et brystløft med implantater

Overvægten har været en hæmsko for Heidi, siden hun var helt lille. Hun har været på julemærkehjem og igennem alle tænkelige kure. Som mor var det frustrerende, fordi hun ikke kunne løfte sine børn eller havde lyst til at tage i svømmehallen med dem på grund af sin krop.

For fire år siden besluttede hun sig for, at der måtte ske noget, så hun fik en gastrisk bypass operation og tabte 50 kilo. Men hun endte alligevel ikke med den krop, hun havde drømt om.

“Jeg fik pludselig meget hængende hud, og mine bryster, som var meget store på grund af min overvægt, forsvandt. Glæden ved at have tabt mig var der ikke, for jeg så stadig en tyk pige med al den hud,” siger hun.

Heidi ville have så flot et resultat ud af sit vægttab som muligt, så selvom hun ikke kunne blive opereret på det offentliges regning, undersøgte hun sine muligheder.

“Jeg mødte Andreas til et foredrag, hvor jeg fik en gratis forundersøgelse. Han gav en utrolig tryghed i forhold til at skulle opereres, og min mand og jeg var enige om, at vi gerne ville betale for at få det lavet hos ham,” fortæller hun.

Den samme tryghed mødte hun på hospitalet, hvilket gjorde hele forløbet meget smertefrit. Hun oplevede, at al personalet - fra receptionisten til sygeplejersken til kirurgen selv - var opmærksomme på hende, hver gang hun kom på Printzlau Privathospital.

“Det var, som om de kendte mig, da jeg kom derind. Den måde, de tog imod mig på og sagde ‘hej, Heidi’ gjorde, at jeg følte mig i trygge hænder. Modsat på andre hospitaler kunne jeg mærke en varme i hele atmosfæren,” siger Heidi.

Udover at have fået en flad mave og fyldige bryster igen har Heidi også fået selvtilliden tilbage.

“Jeg har det godt med den krop, jeg har nu. Den er pæn, og jeg føler, den passer til mig. Førhen kunne jeg godt have brugt en stortrøje, hvis jeg skulle i svømmehallen, men nu har jeg ikke noget problem med at gå i bikini,” siger hun.