Yderlår

Mange kvinder og enkelte mænd oplever fedtdeponeringer på yderlårene. Hos kvinder er der tale om et såkaldt sekundært kønskarakteristikum, hvilket i lighed med brystet bliver stimuleret i forbindelse med kønshormonernes påvirkning gennem puberteten og senere ved graviditeter. Fedtdeponeringen her er altså et af naturens tegn på kvindelighed. Hos enkelte kvinder kan der dog være tale om en ubalance imellem fedtdeponeringen på yderlårene og den øvrige del af kroppen og i disse tilfælde kan det være berettiget med en fedtsugning. Hos kvinder kombineres fedtsugning af yderlårene ofte med fedtsugning af hofterne, inderlår og/eller knæ.

Denne samtidige fedtdeponering omkring hofter og lår hos kvinder kaldes også gynekoid (kvindelig) fedtfordeling og har givet navn til den såkaldte ”pærefacon”, som modne overvægtige kvinder ofte kan få. Igen er det vigtigt at en evt. overvægt reduceres gennem diæt og motion inden en fedtsugning overvejes.

Fedtsugningen foretages igennem tre små snit på hver side. Isoleret fedtsugning af yderlår foretages i fuld bedøvelse som sammedagskirurgisk indgreb, hvor du kommer hjem igen senere samme dag.

Priserne ligger fra 19.900 kr.

BOOK KONSULTATION


Læs mere om fedtsugninger