Videoer

Her vil du kunne følge med i en videorække der omhandler plastikkirurgi, heriblandt vigtige overvejelser og generel information.

Der er nogle helt specifikke overvejelser du bør gøre dig ved en brystforstørrende operation og specielt når du er ung.

Det er vigtigt, at du undersøger de forskellige muligheder der er tilgængelige for at finde den den optimale løsning for dig.

Valg af implantat har væsentlig indflydelse på det endelige resultat.

Der er altid risici forbundet med operationer og i meget sjældne tilfælde vil en brystforstørrende operation med implantater også kunne medføre en special form for lymfekræft.

Der er aktuelt debat i medierne omkring en meget sjælden form for lymfekræft, som kan ses hos kvinder med nubrede (texturerede) brystimplantater.

Næsten alle brystimplantater, der er blevet brugt de sidste 20 år i Danmark, er netop nubrede. Dette er ikke ny viden, da vi allerede for 6 år siden blev opmærksomme på problemstillingen.

Hvis du er opereret hos os siden 2012, er det altså en problemstilling, vi har talt om i forbindelse med din forundersøgelse.

Alle kvinder skal informeres grundigt inden de gennemgår en brystoperation, og dette gælder blandt andet alvorlige følgesygdomme, også selv om de er ekstremt sjældne.

Hvis du er patient hos os, som har fået, eller overvejer brystimplantater, kan du altid bede om en konsultation hos en af vores plastikkirurger. Det koster 800 kr., hvis du er ny patient, men er gratis, hvis du er opereret hos os.

Læs BT’s artikel her.