Hofter

Mange kvinder og enkelte mænd oplever fedtdeponeringer omkring hofterne. Hos kvinder er der tale om et såkaldt sekundært kønskarakteristikum, hvilket i lighed med brystet bliver stimuleret i forbindelse med kønshormonernes påvirkning gennem puberteten og senere ved graviditeter. Fedtdeponeringen her er altså et af naturens tegn på kvindelighed.
Hos enkelte kvinder og hos mænd, kan der dog være tale om en ubalance imellem fedtdeponeringen omkring hofterne og den øvrige del af kroppen og i disse tilfælde kan det være berettiget med en fedtsugning. Hos kvinder kombineres fedtsugning af hofterne ofte med fedtsugning af lårene, der typisk også er påvirkede.

Denne samtidige fedtdeponering omkring hofter og lår hos kvinder kaldes også gynekoid (kvindelig) fedtfordeling og har givet navn til den såkaldte ”pærefacon”, som modne overvægtige kvinder ofte kan få. Igen er det vigtigt at en evt. overvægt reduceres gennem diæt og motion inden en fedtsugning overvejes.

Isoleret fedtsugning af hofterne foretages i fuld bedøvelse som sammedagskirurgisk indgreb, hvor du kommer hjem igen senere samme dag.
Efter fedtsugningen udstyres du med et mavebælte, som du skal anvende i 3 uger dag og nat og derefter i yderligere 3 uger, når du er aktiv.

Priserne ligger fra 19.900 kr.

BOOK KONSULTATION

Læs mere om fedtsugninger