Botulinumtoksin og Fillers

Botulinumtoksin og fillers anvendes til behandling af aldringsforandringer i ansigtet. Typisk anvendes botulinumtoksin og fillers i de tidlige stadier af aldringsforandringer, imens de sværere forandringer behandles med kirurgiske indgreb.
De typiske behandlinger er udglatning af bekymringsfurer, udglatning af panderynker, udglatning af rynker omkring øjnene, udfyldning af fordybninger under øjnene, udfyldning af furer på kinder og forstørrelse af læber.

Hvordan?
Botulinumtoksin er en nervegift. Med botulinumtoksin kan man kontrolleret lamme muskulatur ved at blokere for nerve-endernes receptorer. Effekten af botulinumtoksin aftager over en periode på ca. 3 mdr. i takt med,at nerve-enderne danner nye receptorer.
Dybere rynker i ansigtet, specielt panden, bekymringsfure og smilerynker kan udglattes ved at de underliggende mimiske muskler lammes med botulinumtoksin.
Fillers findes i mange forskellige typer. Overordnet kan de inddeles i blivende (permanente) og midlertidige. Permanente fillers må generelt frarådes til brug i ansigtet, da man ikke kender langtidseffekten og det er stort set umuligt, at rette op på evt. problemer. De mest anvendte midlertidige fillers består af forskellige Hyaluronsyrer, et protein som binder vand ekstremt effektivt. Proteinet nedbrydes langsomt i kroppen, hvorfor effekten aftager i løbet af måneder.

På Printzlau Privathospital bliver indgrebet altid udført af speciallæger i plastikkirurgi.

Priserne ligger fra 1.700 kr. til 5.000 kr.

BOOK en konsulation

Læs mere om Botulinumtoksin og Fillers